Westport Road Church of Christ

 

WESTPORT ROAD CHURCH OF CHRIST


Cornerstone Engineering was engaged to provide the design of all building foundations and light gauge framing as part of a 15,500 sq. ft. sanctuary addition to the existing church building. The addition is centered around a new sanctuary and flanked by offices, classrooms, kitchen area, and large lobby. A porte cochere outside of the lobby for vehicle access and drop-off was also included in the design.

The sanctuary and porte cochere were provided as pre-engineered metal buildings and the other office and classroom areas were constructed with structural light gauge walls and trusses. The Cornerstone team worked closely with the metal building manufacturer during design and construction to assure the provided building met the needs and budget of the client

See More of our Work